Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Hovenier in Coevorden en omgeving

Op zoek naar een betrouwbare en ervaren hovenier in Coevorden en omgeving? Groenmaat Hoveniers biedt uitkomst. Zowel op het gebied van onderhoud als renovatie helpen wij u verder om uw tuin te laten stralen. Door onderhoud en renovatie te combineren, zorgen onze hoveniers er niet alleen voor dat u beschikt over een prachtige tuin, maar dat deze ook gedurende de seizoenen een glimlach op uw gezicht blijft toveren.

Onze hoveniers houden van no-nonsense en denken actief mee voor de beste oplossing voor uw tuin. Door jarenlange ervaring met zowel renovatie als onderhoud, weten onze jongens raad met elke ondergrond en kunnen ze u voorzien van kwalitatief advies voor materiaalkeuze.

Tuinonderhoud in Coevorden

Niet iedereen heeft groene vingers. Groenmaat Hoveniers ontzorgt u in het periodieke tuinonderhoud, van het bekende grasmaaien tot de puntjes die men vaak over het hoofd ziet, zoals het bemesten van uw borders. Onze hoveniers zijn VCA-gecertificeerd, waardoor u er van op aan kunt dat er niet alleen met kwalitatieve producten en materialen gewerkt wordt, maar hier ook kundig mee wordt omgesprongen. Ook geven onze hoveniers handzame tips om het periodieke onderhoud te overbruggen. Zo zorgen we er samen voor dat uw tuin weer tot leven komt!

Benieuwd naar de beste tips om uw tuin tot leven te brengen? Bekijk ons overzicht tuintips!

Tuinaanleg & -renovatie

U heeft recent een nieuw huis gekocht, of heeft na maanden van wikken en wegen besloten: “de tuin, ja die is nu echt toe aan een grondige opknapbeurt”. Samen met u maken we een plan voor de beste aanpak. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een onderhoudsarme tuin, waar meer bestratingswerkzaamheden bij komen kijken, of bent u juist op zoek naar een omgeving rijk van groen? Samen stippelen we uw wensen en de mogelijkheden uit, afhankelijk van uw budget, de locatie en praktische zaken. 

Groenmaat Hoveniers is een all-round hoveniers bedrijf. Dit houdt kortweg in dat wij bij uw tuin niet alleen zorg dragen voor het groen, maar ook het aanleggen van het terras, het opbouwen van beschoeiing, plaatsen van de nieuwe schutting of het aanleggen van bestrating. Hierdoor schakelt u gedurende het project met één partij die uw wensen goed in kaart heeft, wat zorgt voor korte lijntjes en een kwalitatief hoogstaande tuin.

Benieuwd naar enkele van onze voorgaande projecten? Bekijk eens ons projecten overzicht! 

Groenmaat Hoveniers: de hovenier voor Coevorden & omgeving

Groenmaat Hoveniers biedt een no-nonsense oplossing voor onderhoud en renovatie van uw tuin in de regio Coevorden en omstreken. Kwalitatieve materialen, de juiste machines en afspraken nakomen om samen tot een prachtig eindresultaat te komen. Dat zijn de kernwaarden van Groenmaat, in Coevorden, maar ook ver daar buiten.

Staan we binnenkort samen in uw tuin om een plan te maken?
Neem dan vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan via de website!

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Zit u graag in de tuin en baalt u ervan als het weer u dwingt om binnen te zitte...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco