Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Tuin laten ontwerpen in de regio Emmen?

Een rondgang door de buurt laat altijd grote verschillen zien in tuinen. Niet alleen is het snel duidelijk wie graag werkt in de tuin, ook de vraag of iemand de tuin heeft laten ontwerpen, of zelf iets heeft gedaan is meestal snel vrij stellig te beantwoorden.

Waarom een tuin laten ontwerpen?

Iedereen kent ze wel. Tuinen die zich het beste laten omschrijven als een aangeharkt stuk grond, met af en toe een plant of struik. Van de meeste gewassen twee stuks, zonder dat er enige logica lijkt te zitten in plaatsing en combinaties. Hier vindt je meestal geen bordje van een hovenier bij. Hier is duidelijk geen plan voor geweest. Prima, uiteraard! Wij vinden alle groen in de tuin allang mooi! Maar wanneer je van je tuin echt iets moois wilt maken heb je een plan nodig. Een tuin moet je dus eigenlijk laten ontwerpen om tot het beste resultaat te komen. Een echte tuinarchitect houdt namelijk rekening met tal van factoren, waarbij uw smaak uiteraard leidend is.

Waar houdt een tuinontwerper o.a. rekening mee?

  • De gewenste stijl en gebruik (landelijk, strak, kindvriendelijk).
  • Gewenste terrassen, zitjes, terrasoverkapping, tuinhuisje en tuinschuttingen.
  • Stand van de zon gedurende de dag, zodat u overdag en ‘s avonds kunt genieten.
  • Beplanting in lagen, vooraan in de border lage bodembedekkers, achteraan hoger gewas
  • Creëren van privacy en mysterieuze plekjes in de tuin.
  • De bloei van de planten en stuiken, zorgen dat er altijd iets te zien is in de tuin.
  • Rekening houden met de groei van alle gewassen, de tuinarchitect denkt jaren vooruit!
  • Verlichting om de tuin ook in het donker een mooie uitstraling te geven.

U ziet: het bedenken van een goed tuinontwerp is niet zo simpel. Een plan op basis waarvan de tuin kan worden aangelegd en onderhouden zorgt voor vele jaren plezier in de tuin.

Tuin laten ontwerpen in Emmen?

Als een van de meest gewaardeerde hoveniersbedrijven in Emmen, is het verzorgen van een goed tuinontwerp iets waar wij dagelijks actief mee zijn. Wilt u een tuinrenovatie waarbij de omgeving om uw woning een verlengstuk wordt van uw woning en een paradijsje om in te vertoeven? Neem dan contact met ons op! Wij verzorgen een tuinontwerp op maat, leggen de tuin voor u aan en nemen indien gewenst ook het onderhoud op ons. Groenmaat hoveniers is gevestigd op het industrieterrein van Emmen. Gelegen nabij de A37 snelweg en dus kunnen wij efficiënt heel Drenthe bedienen met onze hoveniersdiensten.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over het laten ontwerpen van uw tuin

Tuin laten ontwerpen in Emmen

Blokhutten

Blokhutten

Wilt u een luxe, hoge kwaliteit, blokhut kopen? Groenmaat in Emmen levert duurza...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco